Raamatuvahetuse ja Uuskasutuskeskuse kampaania jõudis edukalt lõpule

Raamatuvahetus ja Uuskasutuskeskus on üsna sarnase maailmavaatega ettevõtmised. Seetõttu oli meil hea meel esmakordselt oma jõud ühendada väikese heategevusliku kampaania raames, kus üheskoos kutsusime inimesi annetama Uuskasutuskeskuse kauplustele kodus riiulitele seisma jäänud raamatuid.

Kampaaniakuus aprillis kehtisid veel küll poodidele piirangud ning annetusi tuli teha kauplustes nii-öelda üle ukse, et tagada kõikide asjaosaliste turvalisus. Olime seega valmis ka selleks, et meie esimene aktsioon toimub üsna vaikselt ja tagasihoidlikult, kuna tavaolukorras oleks kaupluse külastaja saanud lisaks veel poe kaupa kohapeal uudistada, nüüd tuli enamasti käik kauplusesse ette võtta ainult konkreetse annetuse tegemiseks.

Seda enam oli meil hea meel näha, et annetajaid jagus ja et nii paljud toredad raamatusõbrad leidsid aja ja võimaluse ikkagi omapoolse heategevusliku panuse anda. Raamatuvahetusel on olnud rõõm kanda kampaania raames teenitud tellimispunkt rohkem kui 160 annetaja Raamatuvahetuse kontole. Annetatud raamatute arvu ei hakanud me küll kokku liitma, sest raamatuid laekus Uuskasutuskeskuste kauplustesse nii kümnekaupa kui ka juba suuremate koormate-kastidena.

Kuigi esimene ühine ettevõetud kampaania on tõepoolest läbi saanud, saime ka äärmiselt positiivse tagasiside põhjal kinnituse, et kampaania kordamine tulevikus on küllap oodatud ja vajalik. Meie e-postile laekus nii palju heasoovlikke kirju ja tänusõnu kampaania korraldamise ja info jagamise eest!

Kes nüüd märkab oma riiulitel raamatuid, mis niisama seisavad, siis need saab nii nagu ikka Raamatuvahetuse abil juba uue lugemismaterjali vastu vahetada. Ja Uuskasutuskeskustesse saab jätkuvalt muidugi lisaks raamatutele annetada kõike tarvilikku, mis enam enda kodus kasutamist ei leia. Nii anname asjadele võimaluse elada pikka ja kasulikku elu.

Teeme siinkohal omalt poolt veelkord kummarduse kõikidele kampaanias osalejatele! Aitäh!